Reviews

Plaats een review
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren
Plaats een review
Gemiddelde beoordeling:  
 4 reviews
doorSien overCorekracht

Catch & Release

Margreet heeft me geholpen om in contact mezelf te laten zien met alles wat er is. Om te voelen wat mijn lijf aangeeft in plaats van wat ik met mijn hoofd kan bedenken, en daarmee aan de slag te gaan. Het liedje Catch & Release is mijn reminder om te voelen wat er is in het moment en het vervolgens ook weer los te laten.

Daarnaast zorgen haar massages elke keer voor ontspanning en rust.

Margreet is een aanrader in alles wat ze doet.

doorKimm overCorekracht

Verbinding

Margreet is voor mij met haar rustige en lieve aandacht iemand die me geholpen heeft om milder te kijken naar mezelf. Om te durven verbinden en om dingen die ik eng vind aan te kijken of bij massages er naartoe te ademen i.p.v. ervan weg te gaan. Naast zeer kundig heeft ze ook humor wat heerlijk relativeert. Een echte aanrader om naar haar toe te gaan, sowieso voor een massage en ook voor core lichaamswerk. Door met Margreet te werken heb ik veel los mogen laten en ben ik dichterbij mijn kern gekomen: ik vertrouw haar inmiddels volledig en dat is in mijn geval best een compliment voor haar.

doorMiranda Adams overCorekracht

Rust & ontspanning

Meerdere keren heb ik een massage ondergaan bij Margreet.

Elke keer een weldaad voor mijn lijf. Margreet is voor mij rust.

Naast dat Margreet heel goed aanvoelt waar de pijn zit en een fijne veilige sfeer weet te scheppen, waardoor je je totaal overgeeft aan haar handen, heeft ze ook veel kennis van lichaam en geest. Dat maakt het voor mij helemaal compleet.

doorPatrick Schiks overCorekracht

Zeer tevreden

Perfecte begeleiding gehad bij Corekracht!