WEEKENDRETRAITE 29, 30 november- 1 december 2019

Onbewuste patronen sturen je gedachtes en je gedrag. Je hier bewust van maken, kan confronterend zijn, maar levert je altijd meer ruimte en vrijheid om je eigen autonome keuzes te kunnen maken. Het effect van onbewuste patronen kom je tegen in je leven als een herhaling. Een kruispunt waar je eerder bent geweest en telkens de verkeerde afslag neemt, zonder dat je het gevoel hebt dat jij stuurt. Deze weekendretraite gaat over bewustzijn op het blokkeren van je autonomie en het zetten van de noodzakelijke stappen om meer keuzevrijheid te creëren in je leven. Deelname geeft je een groter bewustzijn of en hoe jij je eigen keuzes maakt in je leven, en waar je drijft op wat jou meeneemt zonder dat jij kiest.

We werken tijdens de retraite met lichaams- en ervaringsgerichte werkvormen, ademwerk, Dru-yoga en meditatie. We creëren een veilige en inspirerende sfeer om samen in te werken.

We verblijven in het sfeervolle centrum Helios midden in de natuur op de Veluwe.

De retraite wordt gegeven door Meis Thewissen en Margreet Smit, lichaamsgerichte therapeuten, natuurgeneeskundige en coach en opgeleid in vele andere werkvormen met een brede ervaring op het gebied trainingen en workshops.