Individuele & relatiebegeleiding

Individuele Begeleiding

Er is alle tijd en aandacht voor jou in de individuele sessies. Onderzoeken, expressie geven, beweging, praten, helderheid creëren, ontdekken en transformeren. Wie ben je in je kern en hoe kan je daar naar leven vanuit je eigen vorm, je eigenheid weer vinden die in de loop van het leven soms in disbalans is gekomen.

Relatie begeleiding

Samen door het leven en een diepe verbinding met respect en liefde, dat willen we bijna allemaal.
Het kan dat het in je relatie goed gaat maar dat je ook meer wilt.
Meer ontwikkeling, meer verbinding, meer contact, meer intimiteit, een risico nemen..
In de realiteit van de relatie kan het ook zijn dat je uit elkaar groeit. Er ontstaan conflicten, ruzies, weinig of geen seks, verwijten etc. Verliefdheid, dromen, nieuwsgierigheid en emotioneel open naar elkaar. Je partner echt zien en gezien worden. Dat zou je graag weer willen, genieten en blij zijn met elkaar en een diepere verbinding maken. In het relatiewerk werk ik het samen met een collega of alleen. Mijn vaste samenwerkingspartner is Marc Aarts www.primapersona.nl

Stress en Burnout

Een burn-out vraagt veel hersteltijd. Van enkele maanden tot een jaar. Het herstel vermogen van je lichaam functioneert niet meer zoals je gewend bent. Door langdurige roofbouw op je lichaam en je energie huishouding functioneert het herstelvermogen van je lichaam niet meer zoals je gewend bent. Je merkt dat je lichaam veel tijd nodig heeft om na inspanning weer op te laden.
Met zachte werkvormen zoals Dru yoga, massage en gesprekken leer je opnieuw te voelen wat je lichaam aangeeft en nodig heeft. Je krijgt niet alleen inzicht in het ontstaan maar vooral wat er nodig is om je weer energiek en in balans te voelen.