Dru yoga

Dru yoga – yoga van het hart

Dru Yoga is goed voor de rust in lichaam en geest. Het bevordert de innerlijke stabiliteit en draagt bij aan een positieve en pro-actieve levenshouding.
Iedereen die yoga beoefent weet hoeveel voldoening het schenkt en hoe tevreden je je gaat voelen. Dru Yoga docenten zijn erin getraind om hun lessen aan te passen aan elk conditieniveau van de leerlingen. Voor een les met stevige houdingen, geschikt voor een fysiek hoger conditioneel niveau  tot een les met zachte dynamische bewegingen bij een lager conditioneel niveau.

Wat is Dru Yoga?

  • Alle gewrichten worden zacht en ontspannen gehouden tijdens de bewegingen. Op die manier ontwikkel je flexibiliteit en zo kan subtiele energie vrij stromen.
  • In Dru Yoga komen alle bewegingen vanuit de rug; immers een gezonde rug is een gezond lichaam.
  • Energy Block Release – reeksen zijn eenvoudig uit te voeren, vloeiende bewegingen die helpen om spanning en energie blokkades zowel fysiek als emotioneel en mentaal los te laten.
  • De spinal wave, de golfbeweging van de wervelkolom en de draaiing van de wervelkolom zijn de hoofdkenmerken van Dru Yoga; zij zorgen voor een gezonde en actieve wervelkolom.
  • Een grondig begrip van de kernstabiliteit – de centrale houdingsspieren- is een van de belangrijkste aandachtspunten.
  • Met Dru Yoga werk je ook aan het in balans brengen van de energie centra in je lichaam( de chakra’s ) en open je de toegang naar de krachtige energie van het hart.
  • Binnen de zachte stroom  van bewegingen ontstaan er binnen een  Dru Yogales momenten van stilte die we de ‘Dru momenten van stilte” noemen.

Dru yoga lessen

Waar: Cordium , De Ruytersstraat 65 in Nijmegen van 18.00 tot 19.15
Wanneer: Op donderdagen worden iedere keer een nieuwe cyclus aangeboden van 5 lessen. Je kan je inschrijven voor 5 lessen maar het is ook mogelijk losse lessen te volgen.
Kosten: 5 lessen € 45,00, losse les :  € 10,00. Dru yoga is voor iedereen toegankelijk, je hoeft geen ervaring te hebben.