Tarieven - Vergoedingen - Corekracht

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Terug naar hoofdpagina

Tarieven
per 1 april 2019
€ 95,00Individueel Consult per uur
€ 47,50
Individueel Consult per half uur
€ 190
Relatiewerk per twee uur
€ 95
Balance Massage per anderhalf uur
Veel zorgverzekeraars bieden een maximale vergoeding van € 50 per dag. Om begeleiding mogelijk te maken voor mensen met minder financiële draagkracht, bied ik consulten van 30 minuten aan.

Voel je Welkom

In deze tijd waarin veel mensen een steuntje in de rug, warmte en begrip nodig hebben maar niet genoeg financiële draagkracht hebben wil ik graag mijn kennis en diensten aanbieden.
Mijn compassie en liefde voor mensen en mijn passie voor lichaamsgeoriënteerde therapie wil ik uitdragen en geven aan de wereld. Iedere laatste woensdag van de maand is het mogelijk om een afspraak te maken. Je bijdrage is geheel vrijwillig. Bel of mail gerust om te overleggen of ik wat voor je kan betekenen.

Vergoeding

Afhankelijk van de aanvullende verzekering is er vaak geheel of gedeeltelijke vergoeding mogelijk, informeer hiervoor je zorgverzekeraar.

Verhindering

Bij verhindering dient de afspraak minimaal 24 uur van tevoren geannuleerd te worden. Indien je niet tijdig annuleert ben ik genoodzaakt de volledige sessie in rekening te brengen.

Afmelding door overmacht

Het komt veel voor dat mensen door overmacht de afspraak kort van tevoren, binnen de 24 uur af moeten zeggen. Dit kan van alles zijn: ziekte, ziekte van een naaste, ziekte van de kinderen, in de file terecht komen, auto pech en andere zaken. Dit komt erg veel voor. Hierdoor kom ik voor de uitdaging te staan dat ik geen nieuwe cliënten meer kan inplannen; ik heb rekening met je gehouden in de tijdsplanning. Daarnaast maak ik ook kosten (praktijkruimte) en heb ik voorbereidingstijd besteed aan jouw sessie. Hiertoe heb ik het volgende aan de praktijkvoorwaarden toegevoegd:
Bij het afmelden van een sessie binnen de 24 uur door overmacht situaties, wil ik graag het ongemak dat deze overmacht met zich meebrengt met je delen. Daarom breng ik niet de gehele kosten van de sessie in rekening, maar de helft.


Ik ben aangesloten bij onderstaande beroepsverenigingen:
SBLP
Deze vereniging bundelt professionals: goed opgeleide therapeuten  die vanuit hun deskundigheid cliënten met uiteenlopende klachten begeleiden en behandelen. De therapie is gestoeld op een brede kennis en ervaring  op het  gebied van de psychische, emotionele en fysieke ontwikkeling van mensen en op recente inzichten en onderzoeksresultaten in het veld van psychologie, (neuro)fysiologie en biologie.
LVNG
De doelstelling van de vereniging is het bevorderen en ontwikkelen van de natuurlijke gezondheidszorg in Nederland en daarnaast, het streven naar wettelijke erkenning van de natuurgeneeskundig therapeut. De LVNG onderscheidt zich van andere beroepsverenigingen omdat zij gekozen heeft voor meerdere secialism binnen één vereniging.
SCAG
Register in de complementaire zorg die voldoet aan alle regels van de Wet kwaliteit en geschillen zorg ( Wkkgz)

RBCZ / TCZ
Staat voor Register beroepsoefenaars complementaire zorg. RBCZ / TCZ behartigt de algemene belangen van de aangesloten beroepsbeoefenaren in de complementaire  zorg en is een onafhankelijke intermediair tussen  beroepsorganisaties, de zorgverzekeraars en cliënten. Naast registratie en certificatie biedt RBCZ / TCZ een onafhankelijk tuchtrecht. Dit is ondergebracht in een  aparte stichting: Stichting TCZ (Tuchtrecht Complementaire Zorg).
Individuele- & Relatiecoaching
Werkwijze
Trainingen & Workshops
Retraite in Slowakije
 
© Corekracht. T. 0487-795044 M: 06-23696790
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu