Retraite in Slowakije - Corekracht

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Pagina's
Terug naar hoofdpagina

In het zonnige zuiden van Slowakije ligt de rustieke boerenhoeve Milydom.
Een prachtige plek in de natuur...

Heb je behoefte aan rust en tijd om helemaal tot jezelf te komen, dan kan dat op allerlei manieren. Het kan heerlijk zijn dat je even nergens voor hoeft te zorgen, aan te denken of bezig te zijn met anderen. In de hangmat dromen, mijmeren, lezen, genieten van de natuur, wandelen en naar de sterren kijken. Dit kan al voldoende zijn om meer rust te ervaren in jezelf.

Tijdens de retraite op maat bied ik als therapeut ondersteuning en begeleiding in je proces afgestemd op jouw behoefte in de vorm van psycho-sociale therapie, core energetica, lichaamsgeoriënteerde  therapie, massage en natuurgeneeskundige behandeling.

Het ontbijt, de lunch en het diner worden volledig verzorgd. De maaltijden zijn puur en met natuurlijke ingrediënten bereidt. Zoveel mogelijk biologisch, gluten en suikervrij. Met dieet wensen wordt zoveel mogelijk rekening gehouden. In de vrije uurtjes is het mogelijk te doen waar je zin in hebt, wandelen, lezen, luieren in de hangmat, schilderen, schrijven of helemaal niets.


Bezinning en stilte brengt je bij je diepste vragen en verlangens; bij wie je werkelijk bent
”Als je haast hebt, loop dan langzamer”
 (Chinese spreuk)
Enkele ervaringen van deelnemers.
 
Grote waardering voor deze week, inspirerend en prettig. Ik denk er met heimwee aan terug.
Ik vond het echt heerlijk; de plek, het eten, het programma, de mensen….. Ik kan eigenlijk niks bedenken wat niet fijn was. En het weer speelde natuurlijke enorm mee. Maar ook zonder dat was het een 10 waardig.
 
Marionne

 
Voor mij was het een fantastische week, een week even niet nadenken over het eten, slapen, regelen en andere basisdingen die bij het dagelijks leven horen, geen verantwoordelijkheid dragen voor het geheel of de groep, alleen voor mezelf zorgen.
De workshops hebben mij veel gebracht.
 
Er wordt weleens gezegd dat perfectie niet bestaat, maar voor mij was deze week perfect in alle opzichten.
 
Greetje

 
Ik vond het helemaal top. De opbouw van de workshops, de mogelijkheid tot tijd voor je zelf en de individuele sessies tot en met de wandeling aan toe.
 
Roel

 
 
ruimte in slowakije
Milydom organiseert ook regelmatig wandel- en natuurworkshops en leent zich uitstekend om je eigen workshop te organiseren.
Individuele- & Relatiecoaching
Werkwijze
Trainingen & Workshops
Retraite in Slowakije
 
© Corekracht. T. 0487-795044 M: 06-23696790
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu