Individuele- & relatiecoaching - Corekracht

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Pagina's
Terug naar hoofdpagina
                          
Individuele Therapie

Er is alle tijd en aandacht voor jou in de individuele sessies. Onderzoeken, expressie geven, beweging, praten, helderheid creëren, ontdekken en transformeren. Wie ben je in je kern en hoe kan je daar naar leven vanuit je eigen vorm, je eigenheid weer vinden die in de loop van het leven soms in disbalans is gekomen.

Stress en Burnout
Een burn-out vraagt veel hersteltijd. Van enkele maanden tot een jaar. Het herstel vermogen van je lichaam functioneert niet meer zoals je gewend bent. Door langdurige roofbouw op je lichaam en je energie huishouding functioneert het herstelvermogen van je lichaam niet meer zoals je gewend bent. Je merkt dat je lichaam veel tijd nodig heeft om na inspanning weer op te laden.
Met zachte werkvormen zoals Dru yoga, massage en gesprekken leer je opnieuw te voelen wat je lichaam aangeeft en nodig heeft. Je krijgt niet alleen inzicht in het ontstaan maar vooral wat er nodig is om je weer energiek en in balans te voelen

Relatiebegeleiding
Samen door het leven en een diepe verbinding met respect en liefde, dat willen we bijna allemaal.
Het kan dat het in je relatie goed gaat maar dat je ook meer wilt.
Meer ontwikkeling,meer verbinding, meer contact,meer intimiteit, een risico nemen..
In de realiteit van de relatie kan het ook zijn dat je uit elkaar groeit. Er ontstaan conflicten, ruzies, weinig of geen seks, verwijten etc.


De kracht om jezelf te veranderen ligt niet in het verstand,
maar in het lichaam en de gevoelens

Weet je nog hoe het begon?

Verliefdheid, dromen, nieuwsgierigheid en emotioneel open naar elkaar. Je partner echt zien en gezien worden. Dat zou je graag weer willen, genieten en blij zijn met elkaar en een diepere verbinding maken.
    
We werken vanuit ECW.
Op de website www.ecw-netwerk.nl kan je meer lezen over de werkwijze en visie. ECW-Netwerk Nederland is een netwerk van professionals in relatiebegeleiding. ECW is de afkorting van Embodied Couples Work, een in de VS door Marcia and Brian Gleason ontwikkelde methode voor relatietherapie- en begeleiding (zie www.exceptionalmarriage.com).
    
In het relatiewerk werk ik het samen met een collega of alleen. Mijn vaste samenwerkingspartner is Marc Aart. Lees meer over de werkwijze.

Begeleiding in de groei naar…

In de groei naar volwassenheid kan je van alles tegenkomen waardoor je even niet lekker in je vel zit of moeite hebt met bepaalde situaties. Ik begeleid jonge mensen vanaf de leeftijd van 14 jaar om vanuit eigen kracht de problemen hanteerbaar te maken zodat je weer met plezier en meer zelfvertrouwen verder kunt.
    
    
                   
Individuele- & Relatiecoaching
Werkwijze
Trainingen & Workshops
Retraite in Slowakije
 
© Corekracht. T. 0487-795044 M: 06-23696790
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu